David Popovici Inot / Ss 0ohgf15yh7m - David popovici a luat prin surpindere lumea natatiei cu performante extraordinare realizate la europenele de juniori de la roma.. Duminică seara, la roma, înotătorul david popovici a obținut medalia de aur în proba de 50 metri liber, din cadrul campionatului european de natație, acesta terminând cursa cu timpul de 22'22. David popovici, campion european la înot: Medicii estimeaza ca david o sa ajunga la 1 metru si 96 de centimetri. El a doborat recordurile mondiale la 100 si la 200 de metri si a stabilit cel mai bun timp al anului si la junior si la seniori! Initierea a fost cu antrenorii bogdan stroe si bogdan manea.

A doua cursă e importantă. David popovici e în finală la 200m liber. A inceput inotul la bazinul de la lia manoliu in bucuresti. Toți o iau la fugă spre „oceanul de apă din inima capitalei japoniei. Fenomenul david popovici intră în apă la 200 de metri liber.

Frnpm David Popovici La Inot Cel Mai Important E Să Facebook
Frnpm David Popovici La Inot Cel Mai Important E Să Facebook from lookaside.fbsbx.com
Mezinul delegaţiei româniei la tokyo, cel mai rapid înotător din lume la doar 16 ani. David popovici (16 ani) se calificase cu al cincilea timp din semifinale (47 sec 72/100), care ar fi însemnat locul patru în finală. În bazinul de la tokyo aquatics centre, tânărul de doar 16 ani a terminat al doilea în prima semifinală. Înotătorul român david popovici a obținut luni dimineața calificarea în finala probei de 200 metri liber de la jocurie olimpice de la tokyo 2020. A inceput inotul la bazinul de la lia manoliu in bucuresti. Pe urmele lui david popovici. Sunt doar un băiat care înoată repede. La vârsta de 10 ani, david popovici a doborât primul record național, în proba de 50 de metri spate.

Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata.

El a doborat recordurile mondiale la 100 si la 200 de metri si a stabilit cel mai bun timp al anului si la junior si la seniori! David a obținut calificarea cu al cincilea timp. David popovici, patru medalii la europenele de înot pentru juniori de. Initierea a fost cu antrenorii bogdan stroe si bogdan manea. David popovici, înotătorul român de doar 16 ani, care a obținut trei medalii de aur, una de argint și a doborât două recorduri mondiale la europenele de juniori a ajuns astăzi în românia. El a cucerit aurul la 100 metri liber ș. David popovici, 16 ani, a reușit să îmbunătățească recordul mondial la proba de înot 100 m liber juniori pentru a doua dată în doar câteva zile, după ce tot el reușise să stabilească precedentul record. Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata. Nou record national 00:33:77 david popovici: La începutul lunii, popovici stabilea un nou record mondial de juniori la roma la 100 m liber, 47 sec 30/100, cucerind şi medalia de aur la europenele de juniori. Mezinul delegaţiei româniei la tokyo, cel mai rapid înotător din lume la doar 16 ani. A doua cursă e importantă. Asta după o cursă de senzație în proba de 100 metri liber.

David popovici se antreneaza, castiga concursuri, face recorduri si vrea sa participe la jocurile olimpice. David popovici a început înotul de performanță la vârsta de șapte ani, la recomandarea unui medic, pentru corectarea unor probleme ale spatelui. La începutul lunii, popovici stabilea un nou record mondial de juniori la roma la 100 m liber, 47 sec 30/100, cucerind şi medalia de aur la europenele de juniori. Înotătorul român david popovici a obținut luni dimineața calificarea în finala probei de 200 metri liber de la jocurie olimpice de la tokyo 2020. David a obținut locul 4 în finala olimpică de la 200 m liber, din cadrul jocurilor de la tokyo.

Dbr0vpww K0hpm
Dbr0vpww K0hpm from www.agerpres.ro
Pe urmele lui david popovici. Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata. Înotătorul român david popovici a obținut luni dimineața calificarea în finala probei de 200 metri liber de la jocurie olimpice de la tokyo 2020. Prima e finala de la 100 metri fluture, feminin, dar pe noi nu ne interesează. El a doborat recordurile mondiale la 100 si la 200 de metri si a stabilit cel mai bun timp al anului si la junior si la seniori! David popovici a obținut un loc în finala de înot la 200 metri liber. Înotătorul david popovici (16 ani) a luat startul joi în finala probei de 100 metri liber din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, sportivul român încheind cursa pe locul 7. Toți o iau la fugă spre „oceanul de apă din inima capitalei japoniei.

David popovici, înotătorul român de doar 16 ani, care a obținut trei medalii de aur, una de argint și a doborât două recorduri mondiale la europenele de juniori a ajuns astăzi în românia.

Toți o iau la fugă spre „oceanul de apă din inima capitalei japoniei. David popovici a luat prin surpindere lumea natatiei cu performante extraordinare realizate la europenele de juniori de la roma. Mezinul delegaţiei româniei la tokyo, cel mai rapid înotător din lume la doar 16 ani. David a obținut locul 4 în finala olimpică de la 200 m liber, din cadrul jocurilor de la tokyo. Publicat la 23 iulie 2021, 13:35 de cristi buș. David popovici a obținut un loc în finala de înot la 200 metri liber. A inceput inotul la bazinul de la lia manoliu in bucuresti. David popovici a ajuns la inot la recomandarea unui medic ortoped. La doar 16 ani, david popovici a ocupat locul patru în finala olimpică de la 200 m liber, la doar 2/100 de. Sportivul român david popovici (16 ani), calificat la jocurile olimpice de la tokyo,a mai reușit azi, vineri, 9 iulie 2021, un rezultat notabil la la campionatele europene de înot pentru juniori de la roma, cu un nou record mondial de juniori (1:45.26) în semifinalele la 200 m. El deține recorduri mondiale de juniori la probele de 100 m și 200 m liber. La vârsta de 10 ani, david popovici a doborât primul record național, în proba de 50 de metri spate. Înotul românesc chiar are viitor!

David popovici, 16 ani, a reușit să îmbunătățească recordul mondial la proba de înot 100 m liber juniori pentru a doua dată în doar câteva zile, după ce tot el reușise să stabilească precedentul record. David popovici, campion european la înot: Are 15 ani si 1 metru 86 centimetri. David a obținut locul 4 în finala olimpică de la 200 m liber, din cadrul jocurilor de la tokyo. Sportivul a susținut o conferință de presă pe aeroportul otopeni.

Die Italiener Vergleichen Den Rumanischen Schwimmer David Popovici 16 Jahre Alt Mit Dem Grossten Sprinter Der Geschichte Dem Russen Alexander Popov
Die Italiener Vergleichen Den Rumanischen Schwimmer David Popovici 16 Jahre Alt Mit Dem Grossten Sprinter Der Geschichte Dem Russen Alexander Popov from storage0.dms.mpinteractiv.ro
Duminică seara, la roma, înotătorul david popovici a obținut medalia de aur în proba de 50 metri liber, din cadrul campionatului european de natație, acesta terminând cursa cu timpul de 22'22. Înotul românesc chiar are viitor! David popovici, după ce a devenit triplu campion european la nataţie: Prima e finala de la 100 metri fluture, feminin, dar pe noi nu ne interesează. Robert glință îl consideră un fenomen nu doar pentru înotul românesc ci pentru înotul la scară mondială, transmite agerpres. David popovici este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial. El a cucerit aurul la 100 metri liber ș. Fratele sau mai mare are 2 metri si el a facut inot, insa david popovici a transformat din pasiunea pentru inot, un stil de viata.

David popovici, 16 ani, a reușit să îmbunătățească recordul mondial la proba de înot 100 m liber juniori pentru a doua dată în doar câteva zile, după ce tot el reușise să stabilească precedentul record.

Sunt doar un băiat care înoată repede. Medicii estimeaza ca david o sa ajunga la 1 metru si 96 de centimetri. David popovici e în finală la 200m liber. David popovici, patru medalii la europenele de înot pentru juniori de. David popovici, 16 ani, a reușit să îmbunătățească recordul mondial la proba de înot 100 m liber juniori pentru a doua dată în doar câteva zile, după ce tot el reușise să stabilească precedentul record. David popovici a obținut un loc în finala de înot la 200 metri liber. Asta după o cursă de senzație în proba de 100 metri liber. David popovici (16 ani) se calificase cu al cincilea timp din semifinale (47 sec 72/100), care ar fi însemnat locul patru în finală. Înotătorul david popovici (16 ani) a luat startul joi în finala probei de 100 metri liber din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo, sportivul român încheind cursa pe locul 7. David popovici a ajuns la inot la recomandarea unui medic ortoped. Sportivul a susținut o conferință de presă pe aeroportul otopeni. David popovici se antreneaza, castiga concursuri, face recorduri si vrea sa participe la jocurile olimpice. David popovici a obținut un loc în finala de înot la 200 metri liber.

Duminică seara, la roma, înotătorul david popovici a obținut medalia de aur în proba de 50 metri liber, din cadrul campionatului european de natație, acesta terminând cursa cu timpul de 22'22 david popovici. Toți o iau la fugă spre „oceanul de apă din inima capitalei japoniei.